Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Αυτό το τροχόσπιτο το σέρνουν αποκλειστικά ποδήλατα


Η ιδέα του Wide Path Camper ανήκει στον Δανό Μάντς Τζόχανσεν που σχεδιάζει να ξεκινήσει την παραγωγή την άνοιξη του 2016 με τιμή που θα ξεκινά από τα 2000 ευρώ.

«Εψαχνα έναν τρόπο να δημιουργήσω καλύτερες συνθήκες ύπνου για κάποιον που βρίσκεται σε διακοπές με ποδήλατο. Εφτιαξα μερικά σχέδια και συμμετείχαν σε ένα διαγωνισμό νέων επιχειρηματιών, κερδίζοντας ένα δωρεάν γραφείο και δωρεάν συμβουλευτική για ένα χρόνο», δήλωσε ο Μάντς. «Αυτή ήταν η ώθηση για να ξεκινήσω και να κάνω αυτήν την επιχείρηση» συμπλήρωσε.

Οι υποψήφιοι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν επιπλέον παροχές όπως: ηλιακά πάνελ που θα επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να φορτίζουν τα κινητά τους ενώ όσον αφορά τη σταθερότητα οι δοκιμές έδειξαν ότι το τροχόσπιτο αντέχει ανέμους ταχύτητας έως 53 χιλιομέτρων την ώρα.

«Το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί είναι τεράστιο. Το πλεονέκτημά του είναι πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές υπαίθριες δραστηριότητες αλλά και ως κινούμενο γραφείο. Ιδανικός χρήστης θα ήταν κάποιος που του αρέσει να κάνει κάμπινγκ και να συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του τροχόσπιτου, το κρεβάτι και το μαγείρεμα».

Πηγή:
http://www.iefimerida.gr/news/234249/ena-minimal-trohospito-mporei-na-syrei-akoma-kai-podilato-eikones#sthash.pjrsN4h6.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου