Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Γέμισε η Σύρος με ... ποδήλατα!

Η καθιερωμένη ποδηλατοδρομία για 5η συνεχόμενη χρονιά.


Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος και με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών και κυρίως των μικρών παιδιών σε θέματα χρήσης των ήπιων μέσων μετακίνησης μέσα στην πόλη, ο σύλλογος Στερεοελλαδιτών Σύρου «η Ρούμελη» και ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία, την καθιερωμένη ποδηλατοδρομία, για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Στην ποδηλατοδρομία πήραν μέρος περίπου 100 μικροί και μεγάλοι κάθε ηλικίας, ποδηλάτες και ποδηλάτισσες. Η έναρξη της ποδηλατικής βόλτας ξεκίνησε με αφετηρία την εκκλησία του Αγίου Αλεξάνδρου στο Αχλάδι (ενήλικες) και το Δημοτικό Σχολείο Μάννα (παιδιά). Σε χρόνο μικρότερο των 30 λεπτών τα ποδήλατα έφτασαν στον τελικό προορισμό, στην πλατεία Λαϊκής Κυριαρχίας (Νησάκι) της Ερμούπολης, όπου μέλη του συλλόγου μοίρασαν νερό, αναψυκτικά, μπλουζάκια, αναμνηστικά και δώρα από τους χορηγούς μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς -τους εθελοντές- που πήρατε μέρος σε αυτή την υπέροχη «βόλτα».

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης για την πολύτιμη βοήθεια, συμπαράσταση και προσφορά τους, στην Αστυνομία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, στο Λιμεναρχείο και στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου "Βαρδάκειο και Πρώιο" και ιδιαίτερα στον κο Πανοηλία Ευάγγελο.

Από την επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Σύρου Ερμούπολης ο σύλλογος Στερεοελλαδιτών ευχαριστεί τον κο Γουλιέλμο Πρίντεζη και τον κο Μπάιλα Ευάγγελο που παραβρέθηκαν στην ποδηλατοδρομία τους.

Πηγή:
http://www.cretalive.gr/greece/view/gemise-to-nhsi-me-...-podhlata/251907

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου