Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Μηνύματα για προστασία των παιδιών από τα τροχαία


Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Μαΐου ο «Ανοιχτός αγώνας για όλους τους φίλους της ποδηλασίας ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλλου», στο αεροδρόμιο Τυμπακίου, στη 1:00 το μεσημέρι, μια πρωτοβουλία του Forum «Οδηγούμε με ασφάλεια» στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας αφιερωμένη στα Παιδιά, 4-10 Μαΐου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

"Το μήνυμα που έστειλαν όλοι οι συμμετέχοντες ήταν το κοινωνικό μήνυμα ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, ενώ εξέφρασαν συμμετέχοντες και φορείς τη στήριξή τους στη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδηλασίας Δρόμου για αθλητές με αναπηρία "Festos European C1 Paracycling Cup 2015", που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στον τόπο μας.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Φαιστού, του Αθλητικού Σωματείου «ΤΑΛΩΣ», του Συλλόγου Γονέων και Φίλων ΑμΕΑ Ν. Κρήτης «Το Μέλλον», του Forum «Οδηγούμε με ασφάλεια», της UCI και της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες.


Tην έμπρακτη στήριξη στη διοργάνωση προσέφεραν δεκάδες εθελοντές, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών Ερυθρού Σταυρού, τμήμα Μοιρών, μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων Τυμπακίου, Πιτσιδίων, Ματάλων και Γαλιάς, τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Γαλιάς, ο ΑΟΤ και εκπρόσωποι από σχεδόν όλους του πολιτιστικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής της Μεσσαράς. Τα μέγιστα πρόσφεραν τα ΜΜΕ, καθώς και το ΕΚΑΒ, η Ελληνική Αστυνομία, η Πυροσβεστική και βέβαια η Πολεμική Αεροπορία".

Πηγή:
http://www.cretalive.gr/crete/view/odhghsan-me-asfaleia-ta...podhlata-tous/244929

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου