Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Αόρατο κράνος ποδηλάτου!


Άραγε τι πραγματικά χαλάει την απόλαυση να κάνεις ποδήλατο; Τα κράνη ποδηλάτου. Σίγουρα, σε προστατεύουν αλλά το τίμημα είναι ότι χάνεται η αίσθηση της ελευθερίας, και εδώ που τα λέμε δεν είναι και άνετα. Στο πλαίσιο αυτό, δυο σουηδές φίλες αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα αόρατο κράνος για τους ποδηλατιστές, κουρασμένες από τα άσχημα, σκληρά, και άβολα κράνη, που μοιάζουν σαν πλαστικό κέλυφος χελώνας στα κεφάλια τους. 

Έτσι, οι δυο φίλες από τη Σουηδία ανέπτυξαν μια αρκετά επαναστατική λύση που προσφέρει πλήρη προστασία στο κεφάλι σας, χωρίς όμως να στερείστε την πολύτιμη αίσθηση ελευθερίας φορώντας κράνος. Μάλιστα, για την υλοποίησή της στράφηκαν σε ενδιαφερόμενους επενδυτές συγκεντρώνοντας κεφάλαιο 10 εκατ. δολαρίων και συστήνοντας μια εταιρεία!

Πολλοί έλεγαν ότι το αόρατο κράνος δεν μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, ωστόσο το βίντεο αποκαλύπτει την έξυπνη και αποτελεσματική λύση που η υλοποίησή της αντλεί ιδέες από μια σειρά από τεχνολογίες που είναι πλέον καλά εδραιωμένες και γνωστές. Ανεξαρτήτως αν η άποψή των δυο γυναικών ότι τα αυτοκίνητα στο μέλλον θα “έχουν φύγει από την κυκλοφορία” είναι σωστή, οι δυο Σουηδές έκαναν μια αρκετά εντυπωσιακή δουλειά με την επινόηση και τη σχεδίαση του αόρατου κράτους, και δεν μένει παρά να ευχηθούμε η παραγωγή του να γίνει όσο μαζικότερη είναι δυνατόν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου