Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Μέσα στον Ιούνιο τα κοινόχρηστα ποδήλατα στην Καλαμάτα


Μέσα στον Ιούνιο θα εγκατασταθούν και θα λειτουργήσουν στην Καλαμάτα τα κοινόχρηστα ενοικιαζόμενα ποδήλατα, που θα είναι και ηλεκτροκίνητα, σύμφωνα με ενημέρωσή μας από το δήμο.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις αρχές Απριλίου ο δήμαρχος Π. Νίκας υπέγραψε τη σύμβαση με τον εκπρόσωπο του αναδόχου, που είναι η εταιρεία Brainbox Πληροφορική Α.Ε. με ετήσιο μίσθωμα 2.000 ευρώ, ενώ η σύμβαση έχει ισχύ 5 χρόνων με δυνατότητα παράτασης για άλλα 5.

Οι 7 κοινόχρηστοι χώροι που έχουν καθοριστεί για την εγκατάσταση των ενοικιαζόμενων ποδηλάτων, είναι: 1) Νότια της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη. 2) Πλησίον της κεντρικής εισόδου της Τέντας (θα εξυπηρετεί αθλητές και φοιτητές). 3) Στο νότιο τμήμα της οδού 23ης Μαρτίου, απέναντι από την ομώνυμη πλατεία. 4) Στο χώρο πάνω στο σκεπασμένο Νέδοντα, στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης, απέναντι από το παλιό Δημαρχείο. 5) Στο δυτικό πεζοδρόμιο της Αριστομένους, ακριβώς κάτω από την Ξενοφώντος. 6) Στην κεντρική προκυμαία του λιμανιού, στην απόληξη της οδού Μαιζώνος. 7) Στο χώρο νότια της εκκλησίας της Ανάστασης, στο νότιο πεζοδρόμιο της Ναυαρίνου.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου