Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Διεθνές Συνέδριο "INNOVATION ID 2016''


H Brainbox Πληροφορική Α.Ε. συμμετέχει στο Διεθνές Συνέδριο "INNOVATION ID 2016'' που διοργανώνει το ΚΕΠΑ σε συνεργασία με το Design For Europe'' την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 και ώρα 9.30π.μ. στη Θεσσαλονίκη, στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς (Κατούνη 12-14, Περιοχή Λαδάδικα).

Το συνέδριο έχει στόχο να αναδείξει τη σημασία της μεθοδολογίας του Design στην οργάνωση και ανάδειξη της καινοτομίας και της δημιουργικότητας στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, καθώς στο τρόπο ανάπτυξης νέων υπηρεσιών και προϊόντων προς όφελος της επιχείρησης και των χρηστών.

Oι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να συνομιλήσουν με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς και με επαγγελματίες και επιχειρηματίες τόσο από την Ελλάδα, όσο και από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, στις οποίες η Μεθοδολογία Design κατέχει εξέχουσα θέση στην πολιτική τους για την καινοτομία. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν δύο στρογγυλά τραπέζια ανοικτής συζήτησης για τα ζητήματα εφαρμογής πολιτικής στον τομέα του σχεδιασμού και του τρόπου με τον οποίο οι νεοφυείς επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν τη Μεθοδολογία Design για τη βιωσιμότητά του εγχειρήματός τους, καθώς και ένα θεματικό εργαστήριο (workshop).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου