Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΤEDxAUEB Flow - WorkShop "Bike Sharing is Caring"


«Με τον όρο ροή χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε παρατηρούμενη συνεχόμενη κίνηση μορφής της ύλης μέσα στο χώρο». Όμως, από ποιες άλλες οπτικές θα μπορούσε κανείς να αναλύσει την έννοια αυτή; Η ροή της πληροφορίας, του λόγου, της μουσικής, του χρήματος, της σκέψης, η ροή προσφύγων και μεταναστών, η φυσική ροή, η ροή της καθημερινότητας, η εναντίωση προς τη ροή και η διαφοροποίηση από τη μάζα είναι μόνο κάποιες από αυτές. Όλοι ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με διαφορετικές πτυχές της ροής.

Η ροή κρύβεται πίσω από τον χρόνο και τις αποφάσεις μας. Επιλέγουμε αν θα της εναντιωθούμε ή θα την αφήσουμε να μας παρασύρει. Η ροή μπορεί να μας παρακινήσει αλλά και να μας καθηλώσει, να μας εμπνεύσει και να μας διαφοροποιήσει.

Το TEDxAUEB επιστρέφει, για τέταρτη συνεχή χρονιά, το Σάββατο, 5 Μαρτίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με 12 μοναδικούς ομιλητές από διαφορετικούς τομείς δραστηριοποίησης, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να προσεγγίσουν το «flow» από την δική τους σκοπιά δίνοντας ο καθένας την δική του επεξήγηση για το τι σημαίνει ροή και πόσο επηρεάζει τις ζωές μας.

Επίσης, την ίδια ημέρα, ανακαλύψτε την Αθήνα με το ποδήλατο παρακολουθώντας και εσείς ένα μοναδικό workshop με τίτλο "Bike Sharing is Caring" και βάλτε και εσείς το ποδήλατο στην ζωή σας. Το workshop θα πραγματοποιηθεί στο σταθμό αυτόματης μίσθωσης ποδηλάτων της Τεχνόπολις Αθηναίων, στις 13.20 με 13.50 και στις 15.50 με 16.20.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://2016.tedxaueb.com

Μείνετε συντονισμένοι γιατί η διάθεση εισητηρίων πλησιάζει! Σας περιμένουμε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου