Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Κρήτη: Η βόλτα με τα ποδήλατα ... εξελίχθηκε σε περιπέτεια


Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου ένας νεαρός ποδηλάτης που κατά τη διάρκεια της βόλτας του σε δύσβατο μέρος των Χανίων, έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι, στα πλευρά και στα πόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας του οποίου η ηλικία μέχρι στιγμής εκτιμάται γύρω στα 30, είχε πάει στον Σταυρό Ακρωτηρίου μαζί με έναν ακόμη φίλο του προκειμένου να διασχίσουν με τα ποδήλατά τους την περιοχή. 

Ξαφνικά και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο ένας από αυτούς έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει σε μικρό γκρεμό και να τραυματιστεί. Ο δεύτερος, βλέποντας το φίλο του να πέφτει σοκαρίστηκε και σταμάτησε. Άμεσα ενημερώθηκε η Πυροσβεστική της οποίας άνδρες έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να ξεκινήσουν τη επιχείρηση διάσωσης.

Λίγη ώρα αργότερα, η Πυροσβεστική κατάφερε να φτάσει εκεί που ήταν οι δύο νεαροί άνδρες και να ανεβάσει τον τραυματισμένο ποδηλάτη πάνω, όπου από εκεί τον περίμενε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Ο δεύτερος, λένε οι πληροφορίες, παρελήφθη από τους οικείους του και είναι καλά στην υγεία του.

Πηγή:
http://www.ekriti.gr/kriti-hania/kriti-i-volta-me-ta-podilata-exelihthike-se-peripeteia#sthash.WtkZyWJI.dpbs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου