Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Στροφή στην ποδηλασία


Είναι γεγονός ότι η καθιστική καθημερινότητα μας έχει απομακρύνει από κάθε είδους σωματική άσκηση με αποτέλεσμα να καταβαλλόμαστε τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Ένα μεγάλο μέρος δυσφορεί αφόρητα με το γυμναστήριο και πλήττει με το στατικό ποδήλατο ή τον διάδρομο, γεγονός που τους αποστρέφει ακόμη περισσότερο από την άσκηση. Για τον λόγο αυτό όλο και περισσότεροι στρέφονται στην ποδηλασία.

Η ποδηλασία είναι μια από τις πιο αγαπημένες δραστηριότητες μικρών και μεγάλων η οποία όχι μόνο προάγει την σωματική αλλά ταυτόχρονα και την ψυχική υγεία. Μπορείτε να συμμετέχετε σε ποδηλατικές διαδρομές με τους αγαπημένους σας φίλους και με τα παιδιά σας τα οποία λατρεύουν το ποδήλατο! Και ενώ εσείς διασκεδάζετε και γυμνάζετε το σώμα σας ταυτόχρονα ενεργοποιείτε τον μεταβολισμό σας και βελτιώνετε σημαντικά την καρδιαγγειακή σας συχνότητα, με αποτέλεσμα να έχετε μεγαλύτερη αντοχή. Για τις βόλτες του Σαββατοκύριακου με το αγαπημένο σας ποδήλατο λοιπόν σας συμβουλεύουμε να επενδύσετε σε ένα mountain ποδήλατο το οποίο θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους τόσο σε ομαλές, όσο και σε ανώμαλες επιφάνειες!


Αν από την άλλη χρησιμοποιείτε το ποδήλατο ως μέσο για την καθημερινή σας μετακίνηση και ειδικά αν είστε γυναίκα τότε δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε ένα ποδήλατο με γυναικεία σέλα, ειδικά εξειδικευμένη για την ανατομία και τις ιδιαιτερότητες του γυναικείου σώματος. Τα γυναικεία ποδήλατα είναι εξαιρετικά σημαντικά για την ενίσχυση της σωστής βιομηχανικής και ανατομικής θέσης κατά την διάρκεια της ποδηλασίας και για αυτό το λόγο καλύτερα να επιλέξετε ένα ποδήλατο που θα σας ανταμείψει συνολικά. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο θα μετακινείστε πιο εύκολα μέσα στην πόλη αλλά ταυτόχρονα θα βελτιωθεί σημαντικά η σωματική σας κατάσταση, θα ενισχύετε την προστασία του περιβάλλοντος και όλα αυτά εξοικονομώντας μεγάλα χρηματικά ποσά που θα δαπανούσατε σε βενζίνες και τέλη κυκλοφορίας.

Πηγή:
http://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society/2014-06-03-12-01-19/14646-mountain

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου