Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Υπαίθριο μάθημα δεξιοτεχνίας και ασφαλούς οδήγησης ποδηλάτου στα Τρίκαλα


«Πλημμύρισε» από παιδικές φωνές χθες το πρωί η κεντρική πλατεία των Τρικάλων, καθώς μικροί Τρικαλινοί με τα ποδήλατά τους, έδωσαν αγώνα δεξιοτεχνίας και ασφαλούς οδήγησης.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr o Δήμος Τρικκαίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποδηλασίας «Κρόνος» Τρικάλων, διοργάνωσαν την 1η ποδηλατική δεξιοτεχνία για παιδιά δημοτικών σχολείων.

Οι μικροί ποδηλάτες, με δωρεάν συμμετοχή και φορώντας ποδηλατικό κράνος, πήραν μέρος σε ποδηλατικό παιχνίδι περνώντας δοκιμασίες που ήταν μια ανισόπεδη – κινούμενη ράμπα, μετέφεραν με το ένα χέρι ποδηλατικό παγούρι και το ρίχνανε μέσα σε καλάθι, ελίχθηκαν ανάμεσα από 4 κορίνες, οδήγησαν σε ευθεία για 5 μέτρα σε στενό πέρασμα και πέρασαν ανάμεσα από στενό εμπόδιο (πόρτα) χωρίς να το ακουμπήσουν.

Στο τέλος της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι 3 μικροί ποδηλάτες κάθε τάξης που πέρασαν την 5πλή δοκιμασία σε καλύτερους χρόνους καλύτεροι.


Πηγή:
http://www.trikalanews.gr/ta_nea_tis_polis/ypai8rio_ma8ima_dexiotexnias_kai_asfalous_odigisis_podilatou_sta_trikala.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου