Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Γέμισε η Πάτρα με ποδήλατα!

Η πλατεία Γεωργίου την Κυριακή το πρωί στις 11.00 πλημμύρισε από ποδηλάτες όλων των ηλικιών οι οποίοι αρχικά παρακολούθησαν σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης και εκπαιδεύτηκαν στον τρόπο συντήρησης του ποδηλάτου.


Στη συνέχεια έκαναν μια μεγάλη ποδηλατοβόλτα στο κέντρο της πόλης. Γονείς με τα παιδιά τους, έφηβοι, αλλά και πολλά άτομα μεγάλης ηλικίας πήραν το ποδήλατο και με την φροντίδα της τροχαίας απήλαυσαν την πόλη ποδηλατώντας με ασφάλεια. Την επιμέλεια της βόλτας αλλά και τα σεμινάρια ανέλαβαν αθλητές και παράγοντες του ΠΟΠ. Όλοι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση πήραν δώρο αναμνηστικό t shirt WBB ή USB 4GB.

Η ποδηλατοβόλτα ήταν μία από τις εκδηλώσεις του 4ημέρου που οργανώθηκε από την ΑΧΑΪΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. για την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για το πρόγραμμα WANDER BY BICYCLE. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Δευτέρα 22.09.2014 και ώρα 09:00 με μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ημερίδα στην Αγορά Αργύρη για τον ποδηλατικό τουρισμό, για τις διαδρομές στην Αχαΐα και την επίδραση της ποδηλασίας στην υγεία. Δύο Ιταλοί εισηγητές θα μιλήσουν για την επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα που έχουν αναπτύξει στον τομέα του ποδηλατικού τουρισμού.

Πηγή: 
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/289177

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου