Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ναυπακτία: Γέμισε από ποδήλατα η Άνω Χώρα!

Οι ποδηλατικοί αγώνες διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Πράσινο + Μπλε σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας και έχουν ως στόχο την ανάδειξη της φυσικής και περιβαλλοντικής ομορφιάς της Ορεινής Ναυπακτίας καθώς και την προβολή της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ναυπακτίας ως εναλλακτικός τουριστικός προορισμός. Η συμμετοχή αγωνιζομένων και επισκεπτών υπήρξε μεγάλη.


Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε αγώνας 35 km Road bike σε μια υπέροχη και ασφαλή διαδρομή μέσα στα έλατα καθώς και αγώνες Mountain bike 41 km & Fun mountain bike 24 km και 36 km ενηλίκων- εφήβων. Διαδρομές μέσα σε δασικά μονοπάτια με ξύλινα γεφύρια, μικρούς καταρράκτες κ.α. συνάντησαν στο πέρασμά τους οι αγωνιζόμενοι. Διαδρομές που έχουν διανοιχτεί και συντηρούνται κάθε χρόνο από εθελοντές. 

Παρόντες στις απονομές, οι αντιδήμαρχοι Δήμου Ναυπακτίας κα Ζιαμπάρα, κος Καρκατσούλης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι κα Κουτσοσπύρου, κος Καρακώστας, εκπρόσωπος της Τροχαίας Ναυπάκτου, ο Δντής του Κέντρου υγείας κος Κιούσης, και άλλοι τοπικοί φορείς. Τιμητική βράβευση έγινε στους διασώστες εθελοντές της ομάδας διάσωσης Ι.Π. Μεσολόγγίου και στό κατάστημα "Houtas bikes" και τον Κώστα Χούτα, για την βοήθεια που προσέφεραν στους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου