Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Με επιτυχία ο νυχτερινός αγώνας στο Ωραιόκαστρο!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία από οργανωτικής πλευράς ο πρώτος νυχτερινός αγώνας που διοργάνωσε ο ποδηλατικός σύλλογος Ωραιοκάστρου στο δασόκτημα Ωραιοκάστρου, μια μορφή αγώνα ορεινής ποδηλασίας ξεχωριστή από τις κλασικές διοργανώσεις και με πολύ μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας όσο αφορά την σήμανση και χάραξη τις διαδρομής ειδικά σε ένα τερέν που απαρτίζονταν από 6 μεγάλα μονοπάτια ανηφορικά και κατηφορικά άκρος απαιτητικά για τον κάθε αναβάτη άλλα λόγο τις σωστής χάραξης - σήμανσης απολύτως ασφαλή για αυτόν, και κάλυπταν σχεδόν το 70% της συνολικής διαδρομής.

Ο ποδηλατικός σύλλογος έχει μια σειρά από διοργανώσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς με επίκεντρο το Ωραιόκαστρο. Θα διοργανωθεί σεμινάριο κατασκευής και συντήρησης ποδηλατικών μονοπατιών τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου για σωστά και ασφαλή ποδηλατικά μονοπάτια με πρώτο γνώμονα το περιβάλλον και την ασφάλεια του χρήστη μέσα σε αυτά. Στις 13-10-2013 θα πραγματοποιηθεί ξανά αγώνας με ονομασία "oraiokastro trails 2" και από την Κυριακή 21-07 θα διοργανώνονται οργανωμένες ποδηλατοβολτες στο βουνό με πολλά πράγματα να συμβαίνουν κατά την διάρκεια τους!!!

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα του ποδηλατικού συλλόγου στο facebook https://www.facebook.com/posioraio και https://www.facebook.com/groups/bikeoraio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου