Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Fashion On Wheels2

Σήμερα μας ήρθε το παρακάτω δελτίο τύπου! Και ως πoρωμένοι fashionistas και λάτρεις του Cycle Chic θα είμαστε εκεί!

Τα ποδήλατα φορούν τα καλά τους και μπαίνουν στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης!

Το Σαββάτο 26 Νοεμβρίου 2011, ώρα 18.00 το απόγευμα σε μία ξεχωριστή επίδειξη όπου εθελοντές μοντέλα, σχεδιαστές και καταστήματα ρούχων και ποδηλάτων της πόλης συνδυάζουν τον χώρο της μόδας και του ποδηλάτου με τρόπο μοναδικό.

Ντύσου όμορφα την ώρα που ποδηλατείς. Επικοινώνησε με το άλλο φύλο. Κάνε την μετακίνησή σου ευχάριστη. Δημιούργησε μια στιλάτη ατμόσφαιρα


H ιδέα του Fashion On Wheels γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2011 στα πλαίσια των δράσεων που οργανώνει η πρωτοβουλία πολιτών για την διάδοση του ποδηλάτου, BikeRespect. Πρόκειται για μία επίδειξη μόδας όπου τα μοντέλα, για πρώτη φορά, αντί να περπατούν ποδηλατούν επάνω στην πασαρέλα!


Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η προβολή του ποδηλάτου ως καθημερινό μέσο προσωπικής αισθητικής του καθενός και η χρήση του ως τρόπος επικοινωνίας με το άλλο φύλο. Στόχος επίσης είναι η προβολή και η προώθηση όλων όσων συμμετέχουν και στηρίζουν, εθελοντικά, αυτή την δράση και κυρίως η στήριξη των καταστημάτων του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Το ερώτημα "Πόσο όμορφοι δείχνουμε πάνω σε ένα ποδήλατο?" έρχεται ξανά στο προσκήνιο θέλοντας να καθιερώσει το Fashion On Wheels ως ένα evet που θα συνεχίζει να πραγματοποιείται στην πόλη μας, ενώνοντας με επιτυχία δύο χώρους, αυτού της μόδας και αυτού του ποδηλάτου!

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το κρασί είναι κερασμένο από το «Κτήμα Χατζηδαμιανού»
Τα συνοδευτικά είναι προσφορά από τα ζαχαροπλαστεία «Βεργίδης»

Χορηγοί επικοινωνίας:
Zoo Radio 90.8
Republic 100.3

Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Εθελοντών Αθλητισμού και Νεότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου